Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@12:58:49 GMT

تقدیر "کامالا هریس" از فضانورد آمریکایی

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۷۴۶۱۷

تقدیر 'کامالا هریس' از فضانورد آمریکایی

کامالا هریس، معاون رئیس جمهور آمریکا اخیرا طی تماس تلفنی از مارک ونده هی فضانورد آمریکایی که توانست رکورد ۳۵۵ روز حضور متوالی در مدار را به ثبت رساند، تقدیر کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، چندی پیش "مارک ونده هی" و دو فضانورد روسی پس از خروج از ایستگاه فضایی بین‌المللی با وجود تشدید اختلافات بین مسکو و واشنگتن بر سر درگیری در اوکراین، سوار بر موشک روسی به سلامت در قزاقستان فرود آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از افزایش رکورد طولانی‌ترین پرواز فضایی در تاریخ توسط یک آمریکایی به ۳۵۵ روز، فضانورد ناسا، "مارک ونده هی"، روز چهارشنبه ۳۰ مارس به همراه "پیوتر دوبروف" و "آنتون شکاپلروف" فضانوردان سازمان فضایی فدرال روسیه به زمین بازگشت. مارک ونده هی که رکورد طولانی‌ترین پرواز فضایی ناسا را به ثبت رساند، ۳۵۵ روز را دور از زمین گذراند. او در مدت ماموریت خود صدها آزمایش علمی را که برای زندگی روی زمین مفید است و به شکل‌گیری ماموریت‌های فضایی عمیق آینده کمک می‌کند، انجام داد.

به گفته ناسا، "ونده هی" که دومین ماموریت ایستگاه فضایی بین المللی خود را به پایان رسانده بود، رکورد ۳۵۵ روز حضور متوالی در مدار را به ثبت رساند و با این رکورد از رکورد ۳۴۰ روزه قبلی حضور در فضا که توسط فضانورد "اسکات کل"ی در سال ۲۰۱۶ ثبت شده بود، پیشی گرفت.

اخیرا معاون رئیس جمهور کامالا هریس با مارک ونده هی، فضانورد ناسا تماس گرفت تا سفر تاریخی و ۳۵۵ روزه‌اش به فضا و بازگشت موفقیت آمیز او به زمین را تبریک بگوید.

ناسا در این باره نوشت: ماموریت و تحقیقات مارک در فضا به ما کمک می‌کند تا در هنگام آماده شدن برای ماموریت‌های آرتمیس به ماه، اثرات پروازهای فضایی طولانی مدت بر انسان را بهتر درک کنیم. هریس به عنوان رئیس شورای ملی فضایی روی اولویت‌های ما در فضا از جمله ایجاد نیروی کار در زمینه‌های "علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات"(STEM) در آمریکا، رسیدگی به بحران آب و هوا و ترویج قوانین و هنجارهای حاکم بر فضا کار می‌کند.

مارک ونده هی موفق شد ۳۵۵ روز در ایستگاه فضایی بین‌المللی زندگی و کار کند. در همین راستا کاملا هریس طی تماس تلفنی به وی گفت: به خانه خود خوش آمدی. شما ۳۵۵ روز در ایستگاه فضایی بین‌المللی اقامت داشتید و تحقیقات و آزمایشات زیادی انجام دادید. می‌توانید کمی درباره آنها به ما بگویید که این آزمایشات چه کمکی به ما در زمین می‌کند؟

مارک ونده هی در پاسخ به این سوال گفت: یکی از آزمایشاتی که در آنجا انجام دادیم آزمایش "مصونیت آسمانی"(Celestial Immunity) بود که مرتبط با سلول‌ها بود. ما امیدواریم که آزمایشگاه بین‌المللی ایستگاه فضایی بین‌المللی درک ما از سیستم ایمنی را افزایش دهد. علاوه بر این امیدوارم بودن ما در فضا برای جوانان الهام بخش باشد تا به تحصیلات خود ادامه دهند زیرا این امری ضرروی است که بتوانند در برنامه ملی فضایی کشور خود شرکت کنند.

کامالا هریس در پایان مجددا از وی تقدیر و تشکر کرد و گفت: به شما افتخار می‌کنیم و از طرف رئیس جمهور و همه مردم از شما به خاطر زحماتتان تشکر می‌کنم.

About Nastooh.ir

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: فضا ، ایستگاه فضایی بین المللی ، کامالا هریس ، مارک ونده‌هی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فضا ایستگاه فضایی بین المللی کامالا هریس ایستگاه فضایی بین المللی کامالا هریس ۳۵۵ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۴۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان

 مسعود کیانی، پژوهشگر و محقق زمین شناسی و مدیر موسسه گوهرشناسی و شهاب سنگ شناسی واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه خوارزمی، درباره نتیجه یک آزمایش بر روی نمونه شهاب سنگی گفت: شهاب سنگ قطعاتی از اجسام فضایی مانند سیارات، سیارک‌ها و ستاره‌های دنباله دار هستند که در فضا سرگردان بوده و روی یک سیاره یا سیارک فرود می‌آیند. این سنگ‌ها دارای انواع مختلفی بوده که در چهار نیم میلیارد سال قبل شکل گرفته است و بدون هیچ تغییر شیمیایی قابل توجه‌ای در فضا در حال حرکت هستند که به آنها شهاب واره می‌گویند. هنگامی که این سنگ‌ها بر روی زمین سقوط می‌کنند به آنها شهاب سنگ گفته می‌شود.

وی در ادامه به کشف جدید پژوهشگران اشاره کرد و گفت: اخیرا فردی از یکی روستا‌های استان لرستان قطعه‌ای از یک نمونه سنگ فلزی که دارای چگالی بالا و جذب آهن ربای قوی بوده را به موسسه گوهرشناسی کیپا (کیانپارس) ارسال کرد. با توجه به مشکوک بودن این سنگ از نمونه ارسالی با استفاده از مقاطع میکروسکوپی و نمونه‌های شیمیایی آنالیز شده توسط میکروسکوپ الکترونی دانشگاه خوارزمی تهران این سنگ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این محقق تصریح کرد: در این آزمایشات تخصصی و دقیق مشخص شد این نمونه با توجه به وجود بافت ویدمن اشتاتن (بافت مخصوص شهاب سنگ‌های آهنی) و درصد آهن و نیکل بالا یک قطعه شهاب سنگ آهنی است. در نمونه آزمایشی میزان خلوص آهن بالای نود درصد و مقدار نیکل حدود ۸ درصد است.

وی بیان کرد: طی مطالعات تکمیلی مشخص شد این شهاب سنگ مربوط به هسته یک سیاره یا سیارک بوده که طی برخورد‌های فضایی بین اجرام فضایی متلاشی شده و قطعاتی از آن در فضا فاصله زیادی را طی کرده و سپس در سرزمین ایران فرود آمده است.

منبع: ایسنا

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • چین محموله مرموزی را به ماه فرستاد
  • نامه تهدیدآمیز 12 سناتور آمریکایی به دیوان بین المللی کیفری/ به مقامات اسرائیل گیر بدهید خدمت تان می رسیم!
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • تجلیل از معلمان شهر دهدشت/ تقدیر از فرهنگیان خبرنگار
  • ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند
  • تغییرات تاکتیکی پوچتینو چگونه فصل چلسی را نجات می‌دهد؟
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • در این سیاره سرعت باد مثل سرعت «گلوله» است
  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان